Επιλογή Σελίδας

Peeling-Ενυδάτωση

Αποκτήστε άμεσα λαμπερό, λείο δέρμα με βελούδινη υφή. Περιποίηση πλούσια σε απολεπιστικά και ενυδατικά στοιχεία που ανανεώνουν το δέρμα και προσφέρουν αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας. Επιλέξτε τα αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις σας…!

Σοκολατοθεραπεία

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας και νιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας. Μια ισχυρά αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική θεραπεία που παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και προσφέρει μια αίσθηση πλήρους χαλάρωσης. Περιλαμβάνει απολέπιση με κακάο, μάσκα μαύρης σοκολάτας και κρέμα λευκής σοκολάτας. Διάρκεια 80’

Ενδοδερμία

Ανακαλύψτε τα οφέλη της μηχανικής μάλαξης και πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος! Ο συνδυασμός θετικής και αρνητικής πίεσης που επιτυγχάνεται στο δέρμα, προκαλεί ανακατανομή του λίπους στον υποδόριο ιστό, οδηγώντας έτσι στην ανάπλαση και σμίλευση του δέρματος. Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά.

Ηλεκτροθεραπεία

Μέθοδος τόνωσης εκγύμανσης των μυών. Μέσω των ηλεκτροδίων που εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στους μύες επιτυγχάνεται άμεση απώλεια πόντων, λεμφική παροχέτευση, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, μυική ενδυνάμωση-σύσφιξη, βαθιά τόνωση και αδυνάτισμα. Διάρκεια ανάλογη του προγράμματος.

Αδυνάτισμα

Σύγχρονες θεραπείες για την αύξηση του μεταβολισμού και διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για άμεση απώλεια πόντων και κιλών. Ανάλογα με τις ανάγκες σας γίνεται εξατομικευμένη επιλογή από γκάμα προϊοντικών θεραπειών, μηχανημάτων ή συνδυασμό αυτών.

κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι μια πάθηση που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες σήμερα. Οφείλεται σε ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Στα σημεία αυτά, ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μια ανώμαλη όψη με «λακκάκια» που μοιάζει με το λεγόμενο «φλοιό πορτοκαλιού». Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την περιοχή του σώματος όπου εντοπίζεται, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και σας προτείνουμε την κατάλληλη αγωγή για τη δική σας περίπτωση.

 σύσφιξη

Θεραπείες που επαναφέρουν τη σφρηγιλότητα του δέρματος, τονώνουν τους μύες και συμβάλλουν στην ανόρθωση του περιγράμματος και τη βελτίωση της φιγούρας του σώματος. Ανάλογα με τις ανάκγες του δέρματος, γίνεται εξατομικευμένη επιλογή από γκάμα προϊοντικών θεραπειών, μηχανημάτων ή συνδυασμό αυτών.

Βοτανοθεραπεία με πουγγιά

Αρχαία ταϊλανδέζικη τεχνική ολιστικής θεραπείας. Μάλαξη κατά την οποία εφαρμόζονται πιέσεις με ζεστά πουγκιά που περιέχουν θεραπευτικά βότανα. Αυξάνει την αιματική κυκλοφορία, βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, χαλαρώνει τους μύες και προσφέρει ένα αίσθημα ευεξίας. Με τον κατάλληλο συνδυαμό βοτάνων επιτυγχάνεται εναλλακτική αντιμετώπιση διαφόρων περιπτώσεων, όπως αδυνάτισμα και κυτταρίριδα. Διάρκεια 45’