Επιλογή Σελίδας

Extention

Εντυπωσιακό βλέμμα που μαγνητίζει!

Έχετε κοντές, ανοιχτόχρωμες ή αραιές βλεφαρίδες; Βαρεθήκατε να φοράτε καθημερινά mascara για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας; Παντρεύεστε και θέλετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ή ένα σαγηνευτικό βλέμα;

Η μέθοδος αυτή θα σας λύσει τα χέρια!

Πρόκειται για ειδική επαγγελματική τεχνική που κολλά βρεφαρίδες τρίχα – τρίχα και σας δίνει έντονο αλλά φυσικό βλέμμα!

Θα την ακούσετε και ως «φυτευτές βλεφαρίδες», αφού ουσιαστικά οι νέες τρίχες κολλούνται στις φυσικές σας, δίνοντας αποτέλεσμα απόλυτα ομοιόμορφο!

Εσείς διαλέγετε εάν θέλετε διακριτικό ή έντονο αποτέλεσμα και απλά…αφεθείτε στα χέρια μας…!

Απολαύστε το νέο σας βλέμμα…!!

Permanent

Έχετε ίσιες ή καθοδικές βλεφαρίδες; Με την περμανάντ βλεφαρίδων μπορείτε να αποκτήσετε γυριστές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Είναι μια ειδική τεχνική κύρτωσης των βλεφαρίδων που τις ανασηκώνει και τους δίνει τη φυσική καμπύλη που τους λείπει. Οι βλεφαρίδες αποκτούν ανοδική τάση που δεν μεταβάλλεται κι έτσι αποκτάτε μόνιμα περιποιημένες βλεφαρίδες και εντυπωσιακό βλέμμα! Πετάξτε πια το «ψαλίδι» βλεφαρίδων!

Διαρκεί 2-3 μήνες

Βαφή

Πρόκειται για ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων που τονίζει και χρωματίζει ελαφρώς τις άτονες, ανοιχτόχρωμες και λεπτές βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες σας φαίνονται πιο μακριές αφού η βαφή αναδεικνύει όλο τους το μήκος! Αποκτήστε φυσικό αλλά τονισμένο αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Διαρκεί 1-3 μήνες

Βαφή Φρυδιών

Πρόκειται για ημιμόνιμη βαφή που τονίζει και χρωματίζει ελαφρώς τα αραιά, άτονα ή ανοιχτόχρωμα φρύδια. Αποκτήστε πιο τονισμένα και καλοσχηματισμένα φρύδια και απαλαγείτε από το καθημερινό «μολύβι» για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Διαρκεί 1-3 μήνες