Επιλογή Σελίδας

 νυφικό μακιγιάζ

Η πιο ευτυχισμένη και λαμπερή μέρα της ζωής σας πλησιάζει, με δεκάδες βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σας. Θέλετε να κλέψετε την παράσταση!

Στο Beauty Queens έχετε την ευκαιρία να το πετύχετε με την πλέον καταρτησμένη επαγγελματία του χώρου και καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ .
Ξεκινώντας με ένα δοκιμαστικό, θα δείτε διάφορα στυλ μακιγιάζ για να διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και ταιριάζει στα χρώματα και το στυλ σας.

Η πολυετής εμπειρία τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον εκπαιδευτικό τομέα έχει να επιδείξει πανέμορφες νυφικές εμφανίσεις.

 

επαγγελματικό μακιγιάζ

Η πολυετής πείρα στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, η μετεκπαίδευση σε Ελλάδα και Εξωτερικό, η πολυετής επαγγελματική εμπειρία, η συμμετοχή σε εκδηλώσεις μόδας και προγράμματα πιστοποίησης, καθώς και η αγάπη και το πάθος για μετάδoση όλων αυτών των μυστικών (του μακιγιάζ και της αισθητικής) είναι αυτά που στηρίζουν τη μέχρι τώρα πορεία στο χώρο της επιμόρφωσης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Μάθετε κι εσείς τα μυστικά του μακιγιάζ….και γίνετε η…προσωπική σας makeup artist…!!!
Στο χώρο μας παρέχονται ιδιαίτερα σεμινάρια μακιγιάζ για να μάθετε να μακιγιάρετε τον εαυτό σας!
Βασικές θεωρητικές γνώσεις, μελέτη προσωπολογίας και χρωματολογίας για το δικό σας πρόσωπο, καθώς και επίδειξη και πρακτική εξάσκηση των βασικότερων τεχνικών πρωινού, βραδινού μακιγιάζ, αλλά και εντυπωσιακού μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων!
Κορίτσια….πάρτε πινέλα…κι ελάτε να απογειωθούμε….!!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΝΥΧΙΑ)

Επαγγελματικά σεμινάρια εξειδίκευσης για πτυχιούχους δημοσίων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, όλων των επιπέδων.
Μάθετε όλα τα μυστικά του επαγγέλματος από τους έμπειρους του χώρου.
Ανανεώστε τις γνώσεις σας, καλύψτε τυχόν κενά, ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, τις νέες μεθόδους και προϊόντα, και τελειοποιηθείτε ως επαγγελματίες..!!!
Ατομικά ή Ολιγομελή σεμινάρια.