Επιλογή Σελίδας

Μόνιμο Μακιγιάζ (Δερματοστηξία) – Tattoo για Πρόσωπο και Σώμα

Θέλετε να κάνετε τατουάζ αλλά δεν επιθυμείτε να το έχετε στο σώμα σας για πάντα; Το «ημιμόνιμο τατουάζ» είναι η τέλεια λύση! Επιλέγετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων του κέντρου μας, ή μας φέρνετε το δικό σας σχέδιο στο μέγεθος που εσείς επιθυμείτε! Το ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ εφαρμόζεται στα φρύδια, τα χείλη και τα μάτια, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και διορθώνοντας τυχόν ατέλειες και ασυμμετρίες. Έχει διάρκεια 1-5 χρόνια, ανάλογα με το δέρμα αλλά και την περιποίηση που αυτό δέχεται. Πολλές γυναίκες εφαρμόζουν μόνιμο μακιγιάζ όχι μόνο για να έχουν τέλεια και συμμετρικά χαρακτηριστικά, αλλά και για να είναι καθημερινά τονισμένες και μακιγιαρισμένες. Είναι ιδανικό για όσες βαριούνται ή δεν έχουν χρόνο να μακιγιαριστούν αλλά και για όσες θεωρούν το ντεμακιγιάζ ακόμα πιο βαρετό!

Φρύδια

Φρύδια ανύπαρκτα (μετά από ασθένεια, τραυματισμό, ή ουλή), ασύμμετρα, αραιά ή κακοσχηματισμένα. Η πελάτισσα δεν ανησυχεί στη θάλασσα ή την πισίνα μήπως το σχεδιασμένο με μολύβι φρύδι της ξεβάψει και έχει καθημερινά καλοσχηματισμένα, ομοιόμορφα και προπάντων συμμετρικά φρύδια!

Χείλη

Χείλη μικρά, ασύμμετρα ή άτονα. Είναι γεγονός ότι χρόνο με το χρόνο το χρώμα των χειλιών ατονεί και το φυσικό τους περίγραμμα αρχίζει να σβήνει και να εξαφανίζεται.

Eyeliner

Μάτια άτονα, μικρά ή ασύμμετρα. Τονίστε το βλέμμα σας χωρίς να ανησυχείτε για την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του 24ώρου!

Medical

κείμενο

Σώμα

Το μόνιμο μακιγιάζ εφαμόζεται όμως και στο ΣΩΜΑ! Είτε για λόγους αποκατάστασης, είτε για ένα «ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΤΑΤΟΥΑΖ» !